Bättre bygga omklädningsrum

Kommunen bygger om och snyggar till Österängens Idrottsplats vilket i sig är bra men man häpnar när tjänstemannaledningen säger att det inte finns pengar till att bygga ett omklädningsrum enligt vd:n för Uppsala kommuns arenor och fastigheter AB.                

Samtidigt går kommunalrådet Rickard Malmström (MP) ut med att man ska måla ett övergångsställe i korsningen Kungsgatan/Bangårdsgatan som ska likna en Prideflagga!  Vilket vansinne till att börja med att plötsligt måla ett övergångsställe som hänvisar till en grupp människor. Det är många andra grupper i samhället av skilda nationaliteter, det är folk med olika sjukdomar osv osv. Ska alla dom också få övergångsställe målat med sin symbol undrar vi. 

Detta vansinne kostar 800 000 kronor, pengar som troligen räckt till ett mindre omklädningsrum på Österängens IP om upphandling gjorts bland mindre styckebyggare. På idrottsspråk brukar man utdela rött eller gult kort vid olika förseelser, här behövs kort med många färger det är tydligt det.

Lars O Ericsson, styrelseledamot

Ulf Tillman, styrelseledamot

Lämna en kommentar